Untuk pertanyaan mengenai HARGA, sila SMS/WHATSAP atau PM saya
myshapeworkdiet@gmail.com / 019-3810811



Friday, 25 February 2011

Kebaikan Herbalife

Produk Herbalife adalah makanan yang mengenyangkan yang mengandungi banyak zat2 yang diperlukan oleh badan kita (ia bukannya ubat). Complete set ada 3 barang, utk lebih berkesan...ambil 3 barang ni. Kalu baget kurang utk permulaan boleh ambik F1 + F3...

Orang yang dah pregnant pun boleh makan, orang yang nak pregnant pun boleh makan, tiada halangan kerana ianya bukan ubat....jadi tiada side effect.. malah badan akan rasa lebih sihat.

herbalife ni bukan saje untuk kuruskan badan tapi untuk kesihatan...
dengan cellular technology yg canggih yg terdapat didalam produk herbalife...dapat improve blood circulation, membakar lemak dan seterusnya mengurangkan berat badan serta menjadikan badan lebih sihat... produk ni telah digunakan oleh 40 juta pengguna di 62 negara seluruh dunia...

Walaupun baru beberapa tahun berada dipasaran Malaysia, tapi ahlinye dah 6 angka .. hebatkan.. so apalagi jomla join Herbalife...

sesiapa yang ingin mencuba boleh pm saya... saya bagi special diskaun untuk kawan2 kat sini... memang TAK RUGI dan TAK AKAN MENYESAL cuba Herbalife ni kerana telah terbukti untuk berjuta2 orang di seluruh dunia...

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...